Testimonials


Lige fra hjertet

Kender du dine egne talenter? Jeg har prøvet en masse i livet og er derfor undervejs blevet bevidst om mine talenter. Derfor har jeg ikke svært ved at svare hurtigt på både talent test og persontype test. Resultaterne stemmer overens med mit eget selvbillede.

Det er ikke alle som har haft mulighed for at prøve så mange forskelligartede arbejdsfunktioner i livet, derfor kan det være svært at sætte ord på sig selv.

Ord har du brug for som jobsøger, samt bevidstheden om dine talenter. Derfor fik deltagerne i Powerjobsøgernes netværk i Roskilde meget ud af workshoppen med Christa Hyrup fra "Talenter i spil" i dag. Christa er ekspert i TT38 testen og fortalte, hvordan virksomheder bruger den i forhold til medarbejdere, samt hvordan jobsøgere kan bruge den i forbindelse med at lande rette job.
Alle deltagere havde taget den gratis talenttest på Jobindex inden workshoppen. Det er en miniudgave af TT38 testen og alle fik et godt indblik i den og nogle brugbare beskrivelser.

Vil man gå mere i dybden, så kan det gøres igennem Christa.

1000 tak fordi du ville dele din viden med Powerjobsøgerne og for dine talent kort.


- Malene Gregaard Wilsly, som Stifter af Powerjobsøgerne, Sekretariatschef og Facilitator

 

"Det er jo ikke talenter. Det er jo bare sådan, det er at leve."

Det var den første tanke, der gik gennem mit hoved, da jeg fik svarene på mine toptalenter i mandags. Og ikke nok med, det bare var noget alle kunne, så mente jeg også, de var direkte ubrugelige i et arbejdsliv.

Hvem har brug for en medarbejder, der er:
- God til at lære nyt?
- God til at få idéer?
- God til at snakke?

Næ, du. Dem med de ægte talenter er folk, der kan:
- Være kritiske og analyserende
- Koordinere store projekter
- Finde den vigtige detalje

Det kræver virkelig talent.

Heldigvis kunne Christa guide mig igennem resultaterne i min TT38-test. Og langsomt gik værdien af mine toptalenter op for mig.

Det er jo egentlig ret smart med en tekstforfatter, der:
- Er hurtig til at sætte sig ind i komplekse nye emner
- Kan formulere komplekse emner på en simpel måde
- Kan finde kreative og nye vinkler på de komplekse emner

Faktisk er det lige netop det, jeg synes er sjovt.

Og så ramte det mig:
Jeg mente mine toptalenter var værdiløse, fordi det var nemt for mig. Det var en leg.

Hvorimod det virkelig kræver noget af mig, hvis jeg skal koordinere, analysere eller være detaljeorienteret (som er mine såkaldte 'non-talenter'). Se DET er arbejde.

Så fremover vil jeg ikke slå mig selv oven i hovedet med alle de talenter, jeg ikke har.

I stedet vil jeg begynde at se de talenter, jeg rent faktisk har, som, ja, talenter.

Og så give mig selv lov til at lege, når jeg er på arbejde.


- Kenneth Dürr, Tekstforfatter

Kære Christa 🥰

Hvor var det bare nogle gode og lærerige timer i formiddags 💪🏼 Jeg fik rigtig meget med mig hjem, og jeg fik vist ikke fortalt, at jeg i morgen skal til 2. samtale, og derfor var det jo genialt, at emnet var Talenter og elevatortale i dag 👏🏼😇

Du er super nærværende og professionel. Jeg kan mærke, du er konform med at stille også de mere "nærgående" spørgsmål, og det synes jeg giver den mest optimale læring og refleksion.

Det skinner tydeligt igennem, at du elsker det, du laver, og helt sikkert også er god til det.

Så en super oplevelse for mit vedkommende.

 

- Rikke Fabricius, HR Manager hos Møbeltransport Danmark Ejendomme A/S

Christa har faciliteret en workshop i Ledernes Karrierenetværk, hvor hun på meget inspirerende vis formidlede hvordan man som jobsøgende kan bruge TT38 / Talenter i spil.

 

Det er et testværktøj, der kan bruges i mange forskellige sammenhænge, og hér var der fokus på, hvordan man som jobsøgende kan bruge testen direkte i sin jobsøgning.

 

Det kan være svært at italesætte ens egne talenter, men med dette værktøj og en grundig, personlig feedback bliver ens egne ’superkræfter’ tydelige og mere tilgængelige for formidling til en kommende arbejdsgiver. Christa har – også gennem egne erfaringer som ledig – stor forståelse for de mentale aspekter i at være ledig og indsigt i, hvad der kan booste ens gode energi, troen på os selv og handlinger mod at lande drømmejobbet.

 

Med Christa’s støtte og TT38 som værktøj tager du lederskab over dit fortsatte arbejdsliv, og med dine talenter og udviklingsdrømme som vigtige parametre søger du aktivt jobmatches, der ægte matcher din faglige profil, personlighed og værdier.  

 

Så tak til Christa for at give inspirationen videre med respekt for det enkelte menneske, og at omfavne og skabe tryghed i et rum, hvor sårbarheden også var der.

 

Jeg kan kun anbefale Christa som formidler og inspirator.

 

- Christina Hjorth Johnsson,
Karriererådgiver &
Netværksfacilitator hos Ledernes Karrierenetværk

“Talent” test med Christa Hyrup
En absolut spændende og givende oplevelse. Testen giver stof til eftertanke, både arbejdsmæssigt og privat.Når ens “toptalenter” bliver fremhævet, giver rigtig mange ting pludselig mere mening og ikke mindst videreudvikling på disse, i stedet for den evige jagt på udvikling af de ting, du er mindre god til.

Feed back på testen, blev afleveret på en måde, så det gav mening, både i forhold til egne talenter, men ikke mindst i forhold til omgivelser med andre talenter.Kan kun give min anbefaling, både som rekruteringsværktøj og til sammensætning af teams, eller ganske enkelt til selvudvikling.


- Claus Blæsbjerg, Salgschef

Hvor er det fedt, at få det skåret skarpt ud, hvad jeg selv oplever, at være god til. Og at få Christas opbakning til, at jeg ikke behøver have det dårligt over, hvad jeg ikke er vild med at lave. Sandheden er; jeg er ikke så god til det! Så nu prøver jeg fremover at blive bedre til at bede om hjælp, hvor mine talenter er svage. Og nyder, at de ting jeg er mest glad for, faktisk er det, jeg er god til.

Christas måde at give feedback på er lækker! Det er sagligt, konkret og fuld af eksempler. Når feedbacken er slut, føles det som at have fået et brusebad af kærlighed.

Tak, Christa. Du har mine varmeste anbefalinger.


- Janni Ahle,
Kreativ, pædagogisk facilitator

Testen efterlader hos mig, en “læring om at vores styrker hurtige kan blive til vores svaghed - uden bevågenhed” er landet hos mig;)

Jeg blev ikke synderlig overrasket over hverken min toptalenter eller bundtalenter, kender lidt til mig selv på de inderste planer;) men alligevel en rigtig fin tilgang til at få sat flere ord på ens talenter som mærkes til at øge ens bevidsthed, ved at sætte fokus på alt det ubevidste vi rummer og derigennem bedre kunne gøre brug af HELHEDEN i os selv ved at give alle talenter en større betydlighed - som gør vi udvides.Jeg ser at testen vil kunne åbne op for et nyt samspil med min arbejdes-plads, leder, kolleger som uden tvivl vil kunne drage en større forståelse, nytte og udbytte af hvad jeg indeholder. TAK for muligheden og din tid.


- Käte Hansen, Bevidsthedsterapeut 

... og Rikke fik jobbet! 🎆

Jeg har taget TT38 talenttesten og efterfølgende fået feedback og en analyse af testen af Christa Hyrup. Det har været en utrolig spændende proces, der har været med til at give mig en større forståelse af mine talenter og hvilken indvirkning de har både fagligt og privat.

Christa er grundig og yderst professionel i sin analyse og feedback og jeg vil anbefale sådan et forløb til alle.


- Pernille Hvidemose, Rusmiddelkonsulent hos Egedal Kommune

Jeg har taget TT38 talenttesten og efterfølgende fået feedback og en analyse af testen af Christa Hyrup. Det har været en utrolig spændende proces, der har været med til at give mig en større forståelse af mine talenter

og hvilken indvirkning de har både fagligt og privat.

Feedbacken har bl.a. givet mig konkret indsigt i min adfærd og måder at tilgå opgaver, som jeg agter at drage fordel af fremover.

Jeg har efter talenttesten fået en anderledes bevidsthed på mine adfærdsmønstre og har genopdaget de talenter jeg bør satse på samt ikke mindst hvor jeg har udviklingspotentiale til at forbedre mig.

Jeg har efterfølgende accepteret dele af mig selv i højere grad end tidligere og fået en konkret baggrund for at kunne prioritere mine talenter og dermed tilsikre den bedste løsning for mig selv og andre.

Jeg ser nu mere nuanceret på andre og deres værdi og styrker i forhold til mig selv.


Christa er grundig og yderst professionel i sin analyse og feedback og jeg vil anbefale sådan et forløb til alle.


- Per Hinrichsen, Erhvervscoach, pensioneret Oberstløjtnant og Ridder af Dannebrog

Vi har af to omgange oplevet Christa som en særdeles behagelig og engageret workshopholder.

Christas ærlige præsentation af sig selv og hvilke talenter, hun via talenttest og samtaler kan finde frem og sætte ord på sammen med ledige jobsøgende, virker inspirerende og troværdig.

Der bliver straks etableret tillid og åbenhed fra deltagerne i workshoppene.

Når jeg hører medlemmernes fortællinger, tænker jeg, at alle medlemmer kunne have glæde af samtaler med Christa – mange har et stort behov for at komme videre i deres liv, hvor manglende selvtillid ofte er en hindring for at komme tilbage på arbejdsmarkedet.

Der er brug for Christa og hendes talenter. Vi ser frem til, at flere af vores medlemmer vil gøre brug af Christas talenter for derved at komme tæt på deres egne ønskejob.

Jeg vil motivere, at flere af vores medlemmer tænker på Christa og vil finde de nødvendige midler.

Jeg ønsker Christa og hendes forretning al mulig succes.

- Flemming Lindegaard.

Seniorcoach hos Senior Erhverv Sydsjælland

Christa holdt oplæg for ADHD-foreningens kvindenetværk i København om åndedrættets betydning for velvære og stressreduktion. Vi kom både omkring hvordan kroppen virker og afprøvede forskellige øvelser. Christa har stor viden og erfaring og god forståelse for de udfordringer, som mennesker med ADHD kan have i forhold til krop og vejrtrækning.


- Katrine Vrang Hauberg, tovholder i ADHD-Foreningens Kvindenetværk i København