Her mine 12
øverste toptalenter

Min Mission


er at hjælpe dig med at forløse fastlåst energi, mærke dig selv og sætte hele dig autentisk i spil - med god energi og livsglæde - som din Essensmentor og Coach.

Dine værdier er dit kompas og det er altafgørende for din sundhed og gode livsenergi, at du er bevidst om dem.

Kender du dine værdier? Kan du mærke dem?


Din passion er det, jeg kalder "boblerne" indeni dig.
Hvor meget kontakt har du med den - kan du mærke den?

Som et relaterende, kommunikerende, idérigt og udviklingsorienteret menneske, finder jeg løbende nye spørgsmål, søger nye vinkler og danner nye relationer. Jeg er
vild med mennesker og at netværke. Derfor prioriterer jeg det højt i mit arbejdsliv.


Talenter i Spil handler om DIG. At du ser og mærker dig selv, din krop og hvem DU er. Du er unik. Ved du godt det? 
Ved du også at det er din styrke? 

Er du bevidst om dine unikke talenter, styrker, sårbarheder og om det særlige mix, der er dig?

Det starter i dig ❣️

Men du behøver ikke gå vejen alene. Det er her, jeg kommer ind i billedet som din essensmentor, coach, behandler og healer.

Jeg drømmer om at etablere fællesskaber for dig, som vil opleve, at du kan være præcis som du er, søge sparring, inspirere, finde fælles eller nye interesser, indgå partnerskaber, opbygge venskaber, opbygge arbejdsliv sammen – sætte hele dig i spil.


Indtil videre er det blevet til dette Fællesskab for kvinder med ADHD i Arbejdslivet, som du med ADHD er meget velkommen.

På linkedin: 

https://www.linkedin.com/groups/12860186/


Om mig


Jeg har valgt at arbejde med mine styrker efter et halvt liv, hvor jeg har gået på kompromis med min trivsel og ledt efter en måde at ”passe ind”. Jeg har gjort, hvad jeg troede, jeg "burde" - og ikke været så selvkærlig på netop de områder, der gør mig unik.

 

Mit liv har lært mig, at det er vigtigt, at jeg er tro mod mig selv. Tro mod mine værdier, mine unikke talenter og mit livsformål. Herfra bygges det meningsfulde, autentiske liv og energien kan danse.


Den indsigt, har jeg opnået ved at være nysgerrig, sårbar og søgende som menneske. Overfor mig selv, og i samarbejdet med andre mennesker.

Gennem mit arbejde med rekruttering, coaching, mennesker og arbejdsliv og i mødet med TT38 Talenttesten, har jeg med fornyet klarhed set en kæmpe ressource i mig selv til at facilitere menneskers evne til at forløse fastlåst energi ved at finde ind til kernen og sætte sig selv i spil ægte og meningsfuldt.

Samtidig har jeg sat handling bag en gammel drøm om at skabe mit eget arbejdsliv med egen virksomhed.


Med Talenter i Spil er det min vision at skabe en bevægelse, hvor vi - også du - tager dig selv og dine unikke talenter alvorligt, SER dine styrker og svagheder og sætter dig selv i spil indefra; med fornyet selvforståelse, klarhed og god energi.

 

Det starter i dig ❣️

 

Denne bevægelse bygger nemlig på dine ”trivselsambitioner”. Hvad mener jeg med det? Jeg mener, at det er længslen efter mere livskraft, kærlighed og personligt udtryk i dit liv, der er udgangspunktet for din udvikling.

Hvis du endnu ikke har den motivation, men har et ønske om at finde den frem i dig, så er der hjælp at hente hos mig også. Det eneste, du skal gøre er at sige ja tak.

 

Det starter i dig ❣️

 

Jeg hjælper dig med:

- at udvikle din evne til at skabe et autentisk, meningsfuldt liv

- at opdage den ild, der brænder i dig og dit indre kompas

- at facilitere en selvindsigt, der viser, hvor du bedst investerer din energi   

- at mærke din essens og det særlige menneske du er

- at se dig selv klart og tage bevidste skridt mod at skabe det liv, der giver dig den gode livsenergi og mening

- at slippe følelsesmønstre som fastlåst, misforstået, forkert, ”burde-styret”, ængstelig, "jeg-skal-ikke-klage-tilfreds"  eller måske ligefrem fremmed for dig selv - og blive kaptajn i eget liv og egen krop

 

Levesætninger:

”Verden bliver et kærligt, meningsfuldt sted, når vi kender og giver udtryk for vores styrker, sårbarheder og hvad, vi brænder for.”

”Verden fyldes af kærlighed, når jeg nærer kærlig omsorg for mig selv”

”Når jeg tager ansvar for min energi og handlinger, ser jeg kærligt og optimistisk på mig selv og min omverden og kan opbygge meningsfulde  relationer og bidrage i stærke fællesskaber."

"Der er altid flere muligheder, end jeg kan se lige nu."

"Når jeg stopper op, er stille med mig selv og lytter til min krop, finder jeg ro, styrke og klarhed."


”Jeg skaber ringe i vandet med min livsenergi.”

Jeg tror på, at det samme gælder for dig.

Derfor siger jeg:

Det starter i dig ❣️