1:1 Åndedrætstræning

Åndedrætssessioner, hvor det handler udelukkende om dig, dit åndedræt og dit velbefindende, fysisk og mentalt.

I en individuel åndedrætssession tager jeg udgangspunkt i dit nuværende åndedrætsmønster og de spændinger, der sidder som gaffatape på dit væv og begrænser den naturlige åndedrætsbevægelse.

Vi har samtaler om din hverdag, de udfordringer, du oplever, evt. smerter og hvad du ønsker dig af livet. 

Jeg undersøger dit åndedræt sammen med dig og dine ind- og udåndinger, bruger mine øjne, mine hænder og min intuition, mens jeg guider dig i forskellige øvelser til

at skabe en større, fyldigere og friere bevægelse med dit åndedræt.

Hvor?


Klinikfællesskabet Loaderiet,
Rødager Alle 129, Rødovre (fra maj 2024)

1:1 sessioner afholdes her.

Det er også her holdtræningen foregår.


Eget hjem: Som privat person kan du have behov for at behandlingen foregår i eget hjem. Kontakt mig gerne, for at høre om det er en mulighed i dit tilfælde. Der vil være en merpris ved denne løsning.


Som virksomhed kan du booke mig til jeres arbejdsplads til 1:1 sessioner og foredrag samt firmaholdtræning, så kommer jeg til jeres adresse - evt. med min briks. Lokalet står du som arbejdsplads for.

Kontakt mig for nærmere aftale og priser.


Hvis du er i tvivl om træning, foredrag eller 1:1 er noget for dig/jer, skal du endelig bare kontakte mig, så tager vi en snak om, hvad der vil give mest værdi.

Ring, SMS eller send en mail via nedenstående link:

I den individuelle træning vil jeg inddrage øvelser med et udvalg af bolde, som vil bidrage til forløsningsarbejdet i krop og sind. Jeg vil guide og instruere, så du kan træne dit åndedræt på egen hånd  mellem vores sessioner.

Vores samarbejde og dit udbytte af sessionerne forudsætter, at du er indstillet på at udvikling kræver noget af dig, også mellem vores møder.

Her kan holdtræning være et godt supplement, Det handler om at få nye bevægelser "ind i kroppens hukommelse". Desuden møder du her andre skønne mennesker og kan nyde den gode energi i rummet.

Med åndedrætstræning vil du opleve effekt på såvel dit fysiske velbefindende som din mentale trivsel,
da krop og sind hænger sammen.


Længere nede på siden ser du priser og vilkår samt hvor sessionerne vil foregå.


Du kan booke din første session enten ved at ringe til mig eller skrive en mail. Klik på knappen her, for at sende en mail.

Priser og vilkår

Opstart; Pris 1500 kr. (inkl. 2 sessioner)
1. og 2. session købes som en samlet pakke, da en enkelt session ikke vil give mulighed for en reel effekt af træningen.


1. session vil have en varighed på 90 minutter.

2. session vil have en varighed på 60 minutter.

Betalingen kan deles op i to rater, dog betales altid forud for en aftalt session.

Efterfølgende sessioner: Pris 700 kr. pr. session.

Med en varighed på 60 minutter.


Alle priser er inkl moms for private.

For virksomheder tillægges priserne 25% moms.

Klienter siger

"Utrolig hvad et par bolde kan gøre. Efter et forløb hos Christa har jeg lært at bruge boldene til at få løsnet op i kroppen og forebygge rygsmerter samt fået bugt med en begyndende hælspore. Var lidt skeptisk i starten, men mærkede hurtigt en effekt, og efter den rette introduktion fra Christa, er boldøvelserne blevet en uundværlig del af min hverdag".

— Pernille 

"Jeg mærker allerede efter kun 2 uger en lystfølelse, som jeg ikke har kendt  i årevis. Måske aldrig før. Det er faktisk vildt."

— Anonym