BOOST DIN LIVSENERGI

Jeg arbejder som din essenscoach og åndedrætstræner med dig som menneske først og fremmest.

Jeg arbejder i 3-6 måneders forløb, hvor du styrker kontakten med dig selv og bliver bevidst om sansninger og spændinger i krop og sind gennem åndedrætstræning og coachende samtale.

Vi skaber plads til livsglæden, plads til selvkærligheden og plads til din kærlige essens.

Det er en sanse- og bevidsthedsproces, der kalder på dit mod, din tillid og åbenhed for integration af nyt i dig og dit liv.


Hvem lever du som - hvem er du - og hvad tror du på?
Gennem forløbet vil du (gen)opdage dig selv. Du vil træne den daglige kontakt indad, træne adgang til din krop og din intuition.


Du vil mærke, hvad der er vigtigt for dig, lære dine grænser at kende og sige JA tak og NEJ tak fra et overskud, med træning uden skyld og skam.

Du vil styrke dit personlige lederskab med dine værdier som dit kompas og dit åndedræt som dit anker.

Du vil træne at tage kærligt ansvar for din egen energi.


Du vil  blive bevidst om den frihed, der ligger i at være "hjemme i dig selv".

Du vil få værktøjer til at søge tilbage til ro og autenticitet midt i en verden med mange stimuli, forventninger, forstyrrelser og måske høj fart.

Vi sætter spot på din selvtale og de overbevisninger, der former og begrænser dine muligheder i dag.


Er det tid til at opbygge dit liv indefra, hvor det, du brænder for og det, der giver dig glæde og energi, også er det, der fylder din hverdag?

Kontakt mig pr. telefon 28 40 69 41 eller via kontaktformularen her, så finder vi ud af, hvordan netop dit forløb bedst tilrettelægges. 

Da jeg arbejder ud fra et helhedsorienteret menneskesyn og har en spirituel tilgang til livet vil reikihealing være en del af forløbet.

Jeg glæder mig til at gå med dig på nye veje.

Vi starter med en samtale på ca 20 minutter, der handler om din situation, dine forventninger og en afklaring af om kemien føles rigtig mellem os.


Elementer af liv